Recent comments

Friss Hírek

Milan:Tévez a Milant a City az Intert választaná


Milánói derbybe csapott át Carlos Tevez megszerzésének ügye. Az argentin mind az Inter, mind pedig a Milan kívánságlistájának élén szerepel, így igazi presztízskérdéssé vált mindkét klub számára, hol köt ki végül a dél-amerikai támadó.
A tegnapi nap során megtört az utóbbi hét tétlensége, a klubok komoly lépést tettek céljaik elérésének érdekében.
Adriano Galliani magával Carlos Tevezzel, illetve ügynökével töltötte napjának érdemi részét, egy riói ebéden beszélték át újra, várhatóan közös jövőjük részleteit.
A Rossoneri akár nyeregben is érezhetné magát, miután magáénak tudhatja a játékos "igenjét", de miután a City nem hajlandó ajánlatukra áldását adni, így az üzlet hetek óta egy helyben toporog.
Így került képbe a Nerazzurri, mely a transzfer megakadását látván egyre élénkebben vetette bele magát az üzletbe.
A fekete-kékek tavaly már megkörnyékezték a játékost, most pedig újabb offenzívába lendültek.
S míg tegnap Galliani Brazíliában, addig az Inter képviseletében Marco Branca Manchesterben ült tárgyalóasztalhoz.
Az Inter technikai igazgatója olasz források szerint ugyan hasonló konstrukciót ajánlott a Citynek, mint a Milan (kölcsön, majd szezon végén véglegesítés), de egyben felül is ígérte a városi riválist, mellyel el is nyerte az angolok tetszését.
Jelen állás szerint tehát a játékos a Milant, a City pedig az Intert választaná.
Feloldandó az ellentmondást Galliani egy újabb ajánlattal lepheti meg még mai nap folyamán a britteket, mely a Milan vezetőjének elmondása szerint, ötletes megoldást kínál a helyzetre.
A Milan keddig várja az angolok válaszát.
Az Inter nem tehet közben mást, mint kivár, s ha a tárgyalások a City és a vörös-feketék között végképp megrekednek, úgy lecsaphat a játékosra, kivel ezidáig még (a mostani kérdés kapcsán) kapcsolatba sem lépett / léphetett.
Mindazonáltal utóbbi forgatókönyvnek az esélye igen szerénynek tűnik, Carlos Tevez, ha százalékban szeretnénk kifejezni, 90 %, hogy a Milanban folytatja pályafutását.
A maradék tizen osztozik az Inter, a játékos Manchesterben maradásával karöltve.
A zászló tehát egyértelműen a Milannak áll, de tegyük hozzá azért, láttunk már meglepetéseket.
azzuri.blog.hu