Recent comments

Friss Hírek

Palermo: Simon Ádámot kölcsönadták a Barinak


Korábban már beszámoltunk róla, hogy Simon Ádám ügyében ma egyeztet klubja, az élvonalbeli Palermo és a másodosztályú Bari – a felek megegyeztek a középpályás kölcsönvételéről.
Már délelőtt beszámoltunk róla, hogy Simon Ádám ügyében a milánói játékosbörzén ma egyeztet a Palermo, a Bari, illetve a futballista menedzsere, Filipovics Vladan.
A játékosügynök délután már arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy megszületett az egyezség, a Palermónál ősszel egyetlen tétmeccsen sem szereplő középpályás fél évre a másodosztályú Barihoz került kölcsönbe.
„Mindenben megállapodtunk, Simon Ádám fél évre a Barihoz szerződik. A Palermo már alá is írta a szerződést, és holnap a Bari vezetői is szignálják a szükséges papírokat, de ez már csak formaság" – nyilatkozta kérdésünkre Filipovics.
Simon nyáron szerződött a Haladástól a Palermóhoz, egy ideig  sérülés is hátráltatta, de felépülése után sem kapott lehetőséget az olasz élvonalban, tavasszal a Serie B-ben jelenleg 13. helyen álló Barinál bizonyíthat.
NSO.hu