Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Nainggolan június helyett még a héten érkezhet


Felgyorsultak az események Torinóban, úgy tűnik, hogy Beppe Marotta most nem a Mercato utolsó óráira szeretné halasztani a döntést. Martín Cáceres után Radja Nainggolan is nagyon közel került az Öreg Hölgyhöz.
A Sportitalia stúdiójában, a Mercato egyik neves szakértője, Alfredo Pedullà újságíró azt mondta, hogy a következő 24 óra kulcsfontosságú lesz a belga középpályás átigazolása kapcsán, és szerdán egy sorsdöntő találkozóra fog sor kerülni a Juventus és a Cagliari vezetői között.
Meg nem erősített információk szerint Nainggolanért 10 millió eurót fizethet a Bianconeri, valamint Albin Elkdal fele játékjoga is a szardíniaiakhoz kerülhet, de Luca Marrone és Ciro Immobile is a transzfer részét képezheti: ők a következő szezonban szerepelhetnek kölcsönben a Rossoblúnál.
A szerdai nap másik központi figurájáról is jelentek meg friss információk: Martín Cáceres átigazolását a spanyol Marca sportnapilap is megerősítette, és a visszatérése kapcsán Beppe Bozzo azt nyilatkozta, hogy az uruguayi válogatott játékos nagyon boldog, hogy újra magára öltheti a Bianconeri mezét.
juventushungary.hu