Recent comments

Friss Hírek

Inter: Nincs szükségük Tévezre


Az Inter egyik igazgatója Marco Tronchetti Provera bejelentette, hogy miután a Manchester City visszautasította a Carlos Tevezért tett 25 millió eurós ajánlatukat, letettek a csatár megszerzéséről, valamint azt is megjegyezte nem tartja kizártnak, hogy Jose Mourinho egyszer visszatér a Nerazzurriba.
„Hogy még érdekel-e minket Tevez? Nem, már biztos, hogy nem igazol hozzánk, egy másik úton haladunk tovább. Az Internek vannak saját bajnokai és nincs rá (Tevezre) vagy bárki másra szükségünk. Ettől függetlenül ő egy igazi klasszis.” mondta Tronchetti Provera.
Az Inter mellet a Paris Saint Germain is felfüggesztette a tárgyalásokat Tevezzel, a Milan pedig nem valószínű, hogy ki tudja fizetni a City által kért 30 millió eurót, főleg hogy az angol klub elnöke Khaldoon Al Mubarak élesen kritizálta Adriano Gallianit és a csatár ügynökét, amiért a háta mögött intézkednek.
Tronchetti Provera ezután kitért a csapat korábbi edzőjére Mourinhora, aki miután 2010-ben triplázott a milánóiakkal a Real Madridhoz igazolt.
„Mourinho megannyi szállal kötődik az Interhez és a szurkolók is szeretik. Szóval miért is ne térhetne vissza a jövőben.”
„Elégedettek vagyunk a jelenlegi helyzetünkkel és jól kijövünk Claudio Ranierivel, de mindig a csapat érdekei az elsők.”
„Hogy szóba került-e a Barcelona edzője Pep Guardiola? Nem az ő neve nem merült fel.”
olaszfoci.hu