Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Cissokho lehet a következő érkező


Miközben a Juventus a Sevilla hátvédje Martin Caceres megszerzésén dolgozik, Aly Cissokho ügynöke elmondta, hogy hamarosan találkoznak a Bianconeri képviselőivel, hogy megvitassák az esetleges klubváltást.
A Juventus szerdán szerzett egy új hátvédet - miután a Sevilla hivatalos honlapján bejelentették, hogy mindenben megállapodtak Caceres ügyében, már csak a szerződés aláírása van hátra - de úgy tűnik további erősítéseket terveznek.
„Cissokhonak 2014-ig szóló szerződése van. A Lyon szerette volna két évvel meghosszabbítani ezt, de nem fogadtuk el, mert Aly változásokat akar.” mondta Ali Barat a Calciomercato.it-nek.
„Ugyanakkor a Lyonnak el kellene adnia, mert szükségük van friss forrásokra. Azért érkeztem Olaszországba, mert pénteken találkozni fogok a Juventus képviselőivel.”
„Ha Cissokho januárban távozik, akkor csakis a Juventusba akar menni. Azonban nyáron a Manchester United előtt is megnyílhat az ajtó, Evra sérülése miatt.”
„Nemrég kaptunk egy 7 millió eurós ajánlatot a Newcastletől, de a Lyon 9 millió eurót kér érte és tudjuk, hogy a Juve nagyobb költségvetésből gazdálkodhat.”
„A Juventus egy nagy csapat, akik támadó focit játszanak és Aly a Bajnokok Ligájában akar játszani a következő szezonban. Roma? Jelenleg nem rendelkeznek a megfelelő erőforrásokkal.”
Cissokho néhány éve már közel került a Serie A-hoz, azonban a Milan végül nem igazolta le, miután problémák merültek fel az orvosi vizsgálaton.
olaszfoci.hu