Recent comments

Friss Hírek

Milan: Merkel is megsérült


A Milan edzője Massimiliano Allegri dicsérte Djamel Mesbahot és Stephan El Shaarawy, azonban rossz hírrel is szolgált a Milan szurkolóinak: Alexander Merkel is megsérült.
A Rossoneri hátrányból fordítva 3-1-re verte a Laziot a San Siroban a csütörtök esti Coppa Italia meccsen, így bejutottak a negyeddöntőbe ahol a Juventus vár rájuk.
„Az első félidőben több helyzetük is volt, de Marco Amelia sikeresen feltartóztatta a Laziot.” mondta Allegri a meccs után.
„A csapat jól teljesített és látszott rajtuk, hogy be akarnak jutni az elődöntőbe. Remélem, eljutunk egészen a döntőig.”
Allegri teljesen átszervezte a csapatot a kupa meccsre, ahol Mesbah is bemutatkozhatott a Milan mezben.
„Mesbah jól játszott és jól megállta a helyét a védelemben. El Shaarawy meccsről meccsre egyre jobb, és Merkel  is jól szerepelt. Csak az a kár, hogy Merkel  begyűjtött egy sérülést, amiről az elkövetkező napokban kiderül mennyire komoly.”
A fiatal német játékos épp a középpályát sújtó sérüléshullám miatt érkezett vissza a Genoától, de szerda este sántikálva hagyta el a pályát.
A Catania csatára Maxi Lopez a helyszínen nézte végig a találkozót, és 24 órán belül az is kiderül, hogy a hétvégi bajnokin már a piros-fekete mezben játszik-e.
„Ahogy Adriano Galliani is mondta, le fogjuk igazolni Carlos Tevezt vagy Maxi Lopezt.”
olaszfoci.hu