Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Hondával már megegyeztek, klubjával még nem


Sajtóértesülések szerint a Lazionak sikerült megállapodnia a CSZKA Moszkva támadójával Keisuke Hondával a személyes feltételekben, de az orosz klubbal még nem tudtak megegyezni a japán játékos árában.
A japán válogatott játékost számos európai élcsapattal kapcsolatba hozták az elmúlt években, legutóbb a Paris Saint-Germain, a Manchester United és a Juventus kapcsán merült fel a neve.
Azonban most úgy tűnik a Lazio áll a legközelebb a támadó középpályás megszerzéséhez.
A Lazio sportigazgatója Igli Tare a hét elején Moszkvába utazott, hogy a játékosról tárgyaljanak. Olasz sajtóértesülések szerint 2 millió euróért a szezon hátralévő részére kölcsönvennék Hondát, majd ha elégedettek vele 10 millió euróért leigazolnák.
Azonban a múltbeli próbálkozásokból már jól ismert a CSZKA álláspontja: nem engednek a 16 millió eurós vételárból.
A  Corriere dello Sport szerint Honda a nyáron Mauro Zarate távozásával szabaddá váló 10-es mezt kérte, valamint a fizetéscsökkentésbe is belement.
„A Lazio egy nagyszerű lehetőség Honda számára.” mondta a játékos ügynöke Maikel Stevens a Corriere dello Sportnak.
„De még mindig nem biztos, hogy sor kerül az átigazolásra, akár most akár nyáron.”
Miközben az orosz Sport Express szerint megrekedtek a tárgyalások a játékos ára miatt, a Corriere arról számolt be, hogy a Lazio új ajánlatában az üzlet részeként felajánlja nigériai csatárát Stephen Makinwát vagy argentin kapusát Juan Pablo Carrizot is.

olaszfoci.hu