Recent comments

Friss Hírek

Filipovic: A Genoa csak egy a sok kérő közül

Belga, holland és olasz sajtóhírek szerint a belga bajnok Genk magyar középpályása, Tőzsér Dániel közel áll ahhoz, hogy egymillió euróért a Serie A-ban szereplő Genoához szerződjön. A játékos ügyeit intéző Filipovics Vladan valóban Olaszországban tárgyal, de a  azt mondja, a genovai csapat csak egy kérő a sok közül.



„Nem érdemes minden sajtóhírnek jelentőséget tulajdonítani. Az igaz, hogy Tőzsér Dani iránt megélénkült a kereslet Olaszországból, és az érdeklődők között van a Genoa is. Több csapattal is tárgyalásban állunk, és nem csak olaszokkal. Tegnap például két másik országból érdeklődő csapattal is egyeztettem. Egyelőre semmi nem dőlt el, az sem, hogy Dani egyáltalán váltani fog-e a télen" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak a középpályás menedzsere, Filipovics Vladan.
Mint ismeretes, Tőzsérnek a nyáron lejár a szerződése a Genknél, így arra is van esély, hogy most csak előszerződést kötnek valamelyik kérővel. Olaszországban korábban a Bolognával, a Cesenával és a Chievóval is hírbe hozták a magyar válogatott játékost. 
„Dani pályafutása talán legfontosabb döntése előtt áll, sok szempontot mérlegelnünk kell, és a Genknek is el kell döntenie, hogy hajlandó-e a télen eladni egyik legértékesebb játékosát, ennek néhány napon belül el kell dőlnie” – tette hozzá a játékosügynök, aki elismerte, hogy Olaszországban van, de nem csak Tőzsér Dániel ügyében.
Ugyanis a Palermo kölcsönadná magyar középpályását, Simon Ádámot a Barinak. A játékosügynök elismerte, hogy a futballistát kölcsönadná a Serie A-ban szereplő együttes egy másik olasz csapatnak, és jó esély van rá, hogy a másodosztályban szereplő Bari lesz a befutó.
NSO.hu