Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Padoin az új szerzemény


Simone Padoin a Juventusnál folytatja pályafutását, miután a klub megállapodott az Atalanta együttesével a játékos végleges megvásárlásáról. A 27 éves középpályás öt éves szerződést írt alá.
Padoin nem először ölti magára a zebracsíkos mezt, ugyanis 2010 nyarán részt vett a Bianconeri szezon előtti amerikai túrnéján.


Simone Padoin egy dolgos, technikailag képzett játékos, aki futballkarrierjét az Atalanta akadémiáján kezdte. Az Atalanta Primavera csapatával megnyerte a Coppa Italiát, majd a Vicenza csapatához került, hogy továbbfejlődhessen.
Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak középpályásként, hanem védőként is bevethető. A 27 éves játékos a Vicenzában legtöbbször bal oldali védőként szerepelt, viszont a 2007-es bergamói visszatérése után ismét a középpályán kapott szerepet. Otthonosan mozgott a Serie A-ban, és állandósította a helyét a kezdőcsapatban.


E szezon elején Simone nagyon fontos szerepet játszott a Nerazzurri pompás rajtjában, mind a 19 bajnokin pályára lépett az Atalantában, mielőtt Torinóba szerződött volna. Conte számára sem lesz ismeretlen Padoin, mivel a mester a 2009-2010-es szezonban az Atalanta edzőjeként már megismerhette a sokoldalú játékost.

juventushungary.hu