Recent comments

Friss Hírek

Inter: Lucio sürgetné Lucas megszerzését


Az Inter tapasztalt védője, Lucio arra buzdítja jelenlegi klubját, hogy minél hamarabb próbálja meg Milánóba csábítani a brazil futball egyik nagy ígéretét, Lucas Rodrigues Moura da Silvát, rövidebb nevén Lucast. A Sao Paulo 19 éves támadó-középpályása iránt már jóideje érdeklődik a Nerazzurri, ám idáig nem járt túl sok sikerrel az olasz klub.
„Tudom, hogy Lucas nagyon jó és az Internek sietnie kellene, hogy mihamarább leigazolja. Ő egy sokoldalú támadó, remek képességekkel megáldva. Mindig keményen dolgozik és egy roppant szerény fiú. Emlékszem a Copa America alatti tréningek során az egymás közötti gyakorlatokon sokszor Dani Alvessel kerül szembe, és rendre tüzes csatákat vívtak. Úgy gondolom, Lucas jobban passzol az olasz és az európai futballhoz, mint Neymar.” - nyilatkozta Lucio a Corriere dello Sportnak.
Fiatal kora ellenére a már 10 brazil válogatottsággal rendelkező Lucas ügynöke azonban úgy véli, a közeljövőben még biztosan nem igazol Európába a tehetség.
„Tudunk az érdeklődésről, tájékozódtunk a hírekről, de a játékos nem akar távozni. Nem vagyunk nyitottak a tárgyalásokra, mivel Lucas maradni akar, továbbá a Sao Paulo sem kíván egyezkedni az érdeklődőkkel.” - mondta Wagner Ribeiro, Lucas ügynöke.
azzuri.blog.hu