Recent comments

Friss Hírek

Roma: Pizarronak családi problémái vannak

A Corrierre dello Sport információi szerint David Pizarro a vezetőedző engedélye nélkül fejezte be a tegnapi edzést.

Míg a csapat az edzést követő nyújtást végezte, addig a chilei középpályás fogta magát, és bevonult az öltözőbe. A hírek szerint Luis Enrique kérte tőle, hogy térjen vissza és folytassa a munkát, azonban a játékos ezt figyelmen kívül hagyta.

Ezzel a cselekedetével Pizarro minden bizonnyal még közelebb került ahhoz, hogy januárban elhagyja a Romát és a Juventushoz szerződjön.



Még az este folyamán a Roma hivatalos közleményben tisztázta a délutáni edzésen történteket, miszerint David Pizarro súlyos családi problémák miatt hagyta idő előtt abba az edzést. Később a játékos visszatérhetett hazájába is.

Az elsődleges hírek arról szóltak, hogy Pizarro szerette volna viselkedésével elősegíteni a Juventushoz történő távozását, miután Luis Enrique kérésére sem volt hajlandó visszatérni.



asroma.hu

"David Pizarro a mai edzés végén mutatott alkalmatlan viselkedése következtében különálló edzést végzett. A játékos elnézést kért a társaitól és az edzőtől elismerve, hogy a viselkedése komoly családi problémának volt köszönhető. Megértve a játékos okait a klub és az edző úgy döntöttek, engedélyezik Pizarronak, hogy azonnal hazautazzon a családjához."- áll a hivatalos közleményben.