Recent comments

Friss Hírek

Prandelli: Totti ott lehet az EB-n


A Roma kapitánya történelmet írt a szombati Cesena elleni 5-1-re megnyert bajnokin, amikor kétszer is betalált az ellenfél kapujába és megszerezte 211. Serie A gólját a Roma mezében, megdöntve ezzel Gunnar Nordahl egy klub színeiben lőtt gólok rekordját - Nordahl 225 találatából 210-et szerzett Milan-játékosként, 15-öt pedig a Roma mezében.
Az olasz válogatottnak csatárproblémákkal kell számolnia, miután Prandelli két alapembere Antonio Cassano és Giuseppe Rossi visszatérése is kérdéses még.
„A szezon végén mérjük fel a játékosok fizikai állapotát.” mondta Prandelli a TG1-nek.
„Egy új projektet kezdtünk és ha egy játékos kimagasló teljesítményt nyújt klubcsapatában, azt figyelembe fogjuk venni.”
„Hogy ez Tottira is vonatkozik-e? Miért ne, ha jó formában van…”
A világbajnok támadó 2007-ben vonult vissza a válogatottságtól, sorozatos sérülései miatt, de azóta többször is utalt rá, hogy szívesen visszatérne.
Az Azzurri edzőjét ezután a gyakran problémás Mario Balotelliről kérdezték.
„Sajnos ez a srác a hét minden napjának, minden órájában reflektorfényben van. Koncentrálnia kell és meg kell nyugodnia, az alapján döntünk, amit a pályán mutat.”
Balotelli 2010 nyáron igazolt a Manchester Citybe, ahová Daniele De Rossi is követheti hamarosan, ha nem tudnak megállapodni a Romával a szerződéshosszabbításról.
„Ha egy játékos elhagyja a Serie A-t annak van pozitív és negatív oldala is. Ha Daniele külföldre igazol, az egy kis extra tapasztalatot jelenthet a válogatottnak is.”

olaszfoci.hu