Recent comments

Friss Hírek

Marotta: A végsőkig harcban leszünk


Guiseppe Marotta kifejezte örömét a Bianconeri lenyűgöző teljesítménye miatt. A szezon felénél a Juventus végzett az élen és a csapat már 2011 májusa óta nem talált legyőzőre. Lassan a januárnak is vége, de alig változott valami. A klub sportigazgatója szerint, azonban még mindig hosszú út áll a csapat előtt.
Marotta a 'Stadio Sprint'-nek nyilatkozott: "Még 18 mérkőzés hátra van a bajnokságból. Még túl korai lenne megmondani, hogy ki lesz a végső befutó, de a saját szemszögünkből nézve érdemes a számokat figyelni. Már 20 bajnoki - és két Coppa Italia meccset is lejátszottunk veretlenül és nekünk van a legjobb védelmünk a bajnokságban. Vannak riválisaink, de velük együtt mi is fontos eredményekért fogunk harcolni. A végsőkig harcban leszünk és megpróbálunk mindenkinek örömet szerezni."
Marotta elsősorban Conténak tulajdonítja a csapat remek formáját:
"A klub szerkezetileg is megújult, kezdve az elnöktől a technikai területig bezárólag. A futball ciklikus és nem rég véget ért egy korszak. Egy olyan edzőre volt szükségünk, akinek a profilja illik a klub történelméhez. Ma már csak öt játékosunk van, aki több, mint két éve a klubnál van. Maximálisan bízunk Antonio Contéban, mert ő a fő hajtóereje az eddig elért eredményeinknek."
juventushungary.hu