Recent comments

Friss Hírek

Conte: Gratulálok a fiúknak


Antonio Conte vezetőedző gratulált csapatának, amiért a szezon felét az első helyen zárták a bajnokságban. Azonban a tréner, aki 2-0-s sikerre vezette a bianconerit Bergamóban, szerint csapatának a bajnokság tovább részében is így kell teljesítenie.
-A szezon első fele rendkívülire sikeredett, hihetetlenül magas szinten játszottunk és ma ezt egy nagyszerű mérkőzéssel koronáztuk meg. Ezúton is gratulálok a fiúknak, de mostantól 120%-ot beleadva kell tovább folytatnunk. Azért vagyunk az első helyen, mert mindannyiunk többet nyújtott a maximumnál. Ennek köszönhetően sikerült olyan csapatok előtt végezni, akik egyébként favoritnak számítanak.
-Megérdemeljük az őszi elsőséget. Ez egy szimbolikus érdem. Ahhoz azonban, hogy ismét a régi Juventust láthassuk, idő kell, de elégedett vagyok, mert rendkívüli srácokkal dolgozhatok együtt, akik igyekeznek kitolni a határaikat ennek köszönhetően van most 41 pontunk, vagyunk elsők, és veretlenek.
A bianconeri rengeteg helyzetet dolgozott ki az első félidőben és ma este nagyobb arányú győzelmet is arathatott volna: -Jobb kihagyni a lehetőségeket, mint veszélytelenül játszani. Sok helyzetet teremtettünk, és ha egy kicsit pontosabbak vagyunk, akkor több gólt lövünk. Azonban ma nagyszerű mérkőzést játszottunk egy nagyon jól szervezett Atalanta ellen.
Conte, interjúját, az átigazolási piaccal zárta: -Napi szinten beszélek a klubbal, tudják, hogy kire van szükségem. Ha valaki olyan érkezik, aki minőségben pluszt tud jelenteni, akkor játszatni fogom, mint Marrone és Giaccherini, akik ma beálltak és megmutatták, hogy mire képesek.
juventushungary.hu