Recent comments

Friss Hírek

Coppa Italia: Már csak egyetlen hely kiadó


Ma este a Coppa Italia utolsó negyeddöntős összecsapására kerül sor a San Siróban, ahol a Milan a Laziót fogadja. A két együttes közül mindenféleképpen a hazai gárda örvendhet jobb formának, hiszen utóbbi öt mérkőzéséből négyet megnyert, míg ugyanebben a sorozatban a Sasok csak egy győzelmet könyvelhettek el. Továbbá a Rossoneri mellett szól a hazai pálya előnye is, hiszen a két héttel ezelőtti Inter elleni fiaskót megelőzően a vörös-feketék odahaza egy évig veretlenek voltak az olasz ligában.
No, de ki ne emlékezne az idei szezon hivatalosan második, amúgy nyitó fordulójára, ahol a Lazio húsz perc elteltével már kétgólos előnyt szerzett Milánóban. Igaz, végül döntetlenre végződött az a találkozó, de Biancocelesti azon az estén is megmutatta, képes felvenni a kesztyűt a Milannal.
Ráadásul nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy a Milan kupamumusa a Lazio, ugyanis az utóbbi öt Olasz Kupa párharcukból négyszer a római klub jutott tovább a következő körbe. A Milan legutóbb a 2001/2002-es idényben tudott túllépni a Lazión.
A Lazio Hellas Verona elleni összecsapása is majdnem hosszabbításba fulladt, de 2-2-es állásnál a 91. percben Hernanes eldöntötte a továbbjutás kérdését, így a fővárosi klub lépet tovább a következő körbe.
Ami a sérülteket illeti, mindkét oldalon meghatározó játékosok fognak hiányozni a mai találkozóról. A Milannál többek között Abbiati, Thiago Silva, Aquilani, Boateng, Gattuso és Pato sem léphet pályára, míg a Lazióból Brocchi, Kozak, Cana és Mauri is csak a lelátóról tekintheti meg a mérkőzést.
Várható kezdők:
Milan: Amelia; Bonera, Mexes, Mesbah, Antonini; Merkel, Ambrosini, Nocerino; Seedorf; Inzaghi, Robinho
Lazio: Bizzarri; Zauri, Dias, Biava, Radu; Gonzalez, Ledesma, Lulic; Hernanes; Klose, Rocchi
A továbbjutó együttes a Juventusszal találkozik az Olasz Kupa elődöntőjében.
azzuri.blog.hu