Recent comments

Friss Hírek

Roma: De Ceglie játékjogát is bevonnák az üzletbe


Egyelőre nem több, mint egy felvetés, de a tuttomercatoweb híre alapján akár még valóság is válhat belőle. Immáron nem képez különösebb titkot, hogy a Juventus kivetette hálóját David Pizarróra, a Roma középpályására, s az olasz sajtó cikkei szerint egyre nagyobb a valószínűsége az üzlet nyélbe ütésének.
Kisebb problémát a Juventus ajánlata és a Roma elvárása közötti szakadék jelent, melynek áthidalására most újabb ötlet látott napvilágot.
A Roma, az írás alapján, hajlandó lenne megválni chilei középpályásától, amennyiben az üzletbe bevonhatná Paolo De Ceglie játékjogát.
A felvetés logikusnak tűnik és elviekben akár kedvező fogadtatásra is találhat, a fővárosiak ugyanis szélső védő hiányban szenvednek, melyre tökéletes megodás lehetne a tehetséges fiatal hátvéd, aki bár képességei alapján szép jövő elébe néz, Torinóban mégsem kap lehetőséget a bizonyításra, miután posztján igen erős a felhozatal.
Így, ha Marotta rábólint, egyszerre oldódhatna meg mindkét edző gondja; Luis Enrique növelné lehetőségei számát a Roma hátsó alakzatában, míg Conte keretében tudhatná Andrea Pirlo potenciális helyettesét.
azzuri.blog.hu