Recent comments

Friss Hírek

Inzaghi: Csak a Milan érdekel


lippo Inzaghi bejelentette, hogy nem igazol a Sienába, a szezon végéig biztosan a Milan játékosa marad és szeretne a Rossoneriből visszavonulni.
Olasz sajtóértesülések szerint a Siena a téli átigazolási időszak utolsó napján tett egy ajánlatot a korábbi olasz válogatott csatárért, akire már nem számít Massimiliano Allegri.
Azonban Inzaghi a Milan Channelnek megerősítette a klub iránti elkötelezettségét és kijelentette, hogy elutasított minden érte érkező ajánlatot.
„Maradok a Milanban. Nem tudtam volna csak úgy néhány óra alatt elhagyni a Milant és a szurkolókat.” mondta Inzaghi a Milan Channelnek.
„Az elmúlt néhány napban rengeteg ajánlatot kaptam és nagyon köszönöm mindenkinek, mert nagyon jó érzés, hogy még 38 évesen is ennyien akarnak.”
„Külön megköszönném a Sienának, az elnöküknek és az igazgatóiknak, hogy az utolsó pillanatig próbálkoztak a leigazolásommal.”
Annak ellenére, hogy nem kap sok játéklehetőséget, Inzaghi megerősítette, hogy a Diavolo piros fekete mezében akar visszavonulni.
„Csak a Milan érdekel. A pályafutásom nem érhetett volna így véget. Az utolsó meccsem ebben a mezben szeretném lejátszani és nem akarok távozni.”
„Csak belegondoltam, hogy mennyire hiányozna számomra ez a környezet és a szurkolók, akik még mindig rengeteg érzelmet váltanak ki belőlem.”
„A klub mindig is hitt bennem, ahogy ma is hisznek.”
olaszfoci.hu