Recent comments

Friss Hírek

Tévez egyelőre marad a Manchester Citynél

Egy időre lezáródni látszik a menetrendszerű Carlos Tévez-saga: bár a Manchester Citynél makrancossága miatt átadólistára tett argentin támadóért a télen a PSG, az Inter és Milan is megtette a maga ajánlatát, úgy tűnik, a futballista marad Angliában.


„Három nagy egyesülettel is tárgyalunk, de azt hiszem, nem adnak annyit Tévezért, amennyit a Manchester City kér – ismerte el a 27 éves futballista ügynöke, a hétpróbás Kia Joorabchian. –  Carlos a Man. Citynél marad a nyárig. Elengednék ugyan bármikor, de csak a megfelelő összegért.”

Tévez árát angol sajtóértesülések szerint a City-elnök Manszur sejk 30 millió euróban szabta meg – így viszont rejtély, miért nem fizette ki ezt az összeget a PSG, amely tízmillió eurós éves fizetéssel csábította az argentint. Ezek szerint Tévez nem akart a PSG-hez igazolni, vagy csak kacsa volt az álomfizetés?

Joorabchian szerint a nyáron azért lesz könnyebb eladni Tévezt, mert akkor szerepelhet majd új egyesületében a Bajnokok Ligájában is; majd meglepő módon hozzátette azt is, hogy a nyáron a PSG-nél folytathatja az argentin…



NSO.hu