Recent comments

Friss Hírek

Conte: Az élbolyban akarunk maradni


Antonio Conte hangot adott azon meggyőződésének, mely szerint az idei szezonban folyó Scudetto harc továbbra is nyitott. A bianconeri, remek évkezdésének köszönhetően, továbbra is a bajnoki táblázat első helyén található, ám a Milan mindössze 1 ponttal van lemaradva a torinóiaktól.
És annak ellenére, hogy a torinóiak a legutóbbi fordulóban 6 pontra növelték előnyüket a harmadik helyezett Udinesevel szemben, a tréner szerint a bajnoki címért folyó csata minden, csak nem kétcsapatos.
„Még 18 mérkőzés van hátra, melyeken 54 pontot gyűjthetünk be. A 6-7 csapatos csoporton belül akármi megtörténhet. A Milan jelenleg könnyedén nyeri mérkőzéseit. Annak ellenére, hogy vasárnap több játékosuk is hiányzott, magabiztos győzelmet arattak.”
A 42 esztendős szakember szerint nem szabad megfeledkezni a szezon elején kitűzött célokról.
„Nem felejtettük el a célkitűzést. Az élbolyban akarunk maradni, mindent bele fogunk adni a maximum elérése érdekében. Tisztában vagyunk azzal, hogy vannak olyan csapatok, melyeknek nagyobb esélyük van megnyerni a bajnokságot.”
Elképzelhető, hogy Conte rotálni fogja együttesét a ma esti Parma elleni mérkőzésen. Habár a bianconeri rengeteg mérkőzést fog játszani az elkövetkezendő időszakban, a tréner számít a rendelkezésére álló játékosokra.
„Ez lesz a negyedik mérkőzésünk 10 napon belül. Fel fogjuk becsülni a keret állapotát. Megfontolt döntéseket fogok hozni és valamennyi játékosommal beszélni fogok. Az utolsó három mérkőzésen az egész keret játszott és minden játékosom jó benyomást tett rám.”
Az átigazolási időszakot illetően a szakvezető még egy játékos érkezésére számít.
„Borriello növelte a lehetőségeimet a támadó szekcióban, Cáceres pedig a védőben. Most már csak egy középpályás kell, ám a klub már dolgozik az ügyön, és hamarosan eredménye is lesz a dolognak.”
juventushungary.hu