Recent comments

Friss Hírek

Honda: Ez a legkeményebb bajnokság


Már csak néhány óra van hátra a téli átigazolási időszakból és a CSZKA Moszkva csatára Keisuke Honda közel áll ahhoz, hogy a Lazióba igazoljon.
A japán válogatott játékos csütörtökön a Nikkan Sports-nak adott interjút Barcelonában, ahol térdműtéte utáni rehabilitáción vesz részt.
„Szívesen a Lazióba igazolnék. A klubok már nagyon közel állnak a megállapodáshoz.”
„De még nem született hivatalos megegyezés és tudjuk, hogy a futballvilágban az átigazolási időszak utolsó órájában is történhetnek fordulatok.”
A 25 éves játékos, aki iránt a közelmúltban a Liverpool és a Paris Saint-Germain is érdeklődött, elmondta hogy a kőkemény védelmek jelentette kihívás miatt szeretne Olaszországba igazolni.
„Azt nem mondhatnánk, hogy a Serie A a világ legerősebb bajnoksága, és az elmúlt években még inkább visszaesett a színvonala.”
„De egy csatár számára mindenképpen ez a legkeményebb bajnokság, köszönhetően a védelmeknek. Személy szerint ez komoly kihívást jelent számomra.”
A legfrissebb hírek szerint az olasz klubnak túl magas a Moszkva által kért összeg, így bele vonnák az üzletbe argentin kapusukat Juan Pablo Carrizot is. 


olaszfoci.hu