Recent comments

Friss Hírek

Tévez: Célom a Milan


A Manchester City csatára Carlos Tevez ismét leszögezte, hogy mindenképp távozni fog az angol klubtól, de csak a Milan ajánlata érdekli. Eközben a PSG bejelentette, hogy felfüggesztették a tárgyalásokat az argentin játékossal.
A Paris Saint Germain is azon dolgozik, hogy a francia bajnokságba csábítsa a támadót, de a Milan városi riválisa az Inter is szeretné megszerezni Tavezt, a 27 éves játékos azonban kijelentette, hogy csakis a Rossoneribe akar igazolni.
„Megtisztelő a PSG érdeklődése, de köszönöm nem. A célom a Milan. Egyedül a Rossoneri mezében tudom elképzelni a jövőmet. Most a Milan lépésére várok.” mondta Tevez.
A Milan alelnöke Adriano Galliani korábban kijelentette, hogy a Rossoneri továbbra is keményen dolgozik Tevez leigazolásán, de már a Cataniával is megállapodtak Maxi Lopezről és a kettőből csak az egyik játékos érkezhet a San Siroba.
„A Catania és a Milan már megállapodott. ” mondta Galliani az olasz sajtónak „Nagyon valószínű, hogy Maxi érkezni fog. De csak ha nem tudunk megállapodni Tevez ügyében. Biztos, hogy nem jön mindkét játékos: vagy az egyik, vagy a másik érkezik.”
„Az elkövetkező napokban többet tudunk. A Tevez ügy nagyban függ attól, hogy a City hogyan dönt. Azt azonban biztosan kijelenthetem, hogy egy Z betűre végződő nevű, argentin csatár érkezni fog januárban.”
A Tuttomercatoweb információi szerint a Fiorentinával és a Fulhammel is hírbe hozott Maxi López hétfőn Milánóban találkozott a piros-feketék elöljáróival, hogy pontot tegyenek az átigazolási ügy végére. Ha sikerült megállapodniuk, már csütörtökön pályára léphet a Lazio elleni kupameccsen.
A Milan  közben egy lépéssel közelebb került Carlos Tevez megszerzéséhez, miután a Paris Saint-Germain bejelentette, hogy felfüggesztették a tárgyalásokat az argentin csatárral.
A PSG tűnt a legesélyesebbnek Tevez megszerzésére, miután a Milan látszólag visszalépett az üzlettől.
Azonban a  PSG sportigazgatója Leonardo elmondta a L'Equipének, hogy nem igazolják le a korábbi Manchester United játékost.
„Befejeztük a tárgyalásokat.” mondta az ex- Milan és Inter taktikus „Megpróbáltuk leigazolni, de nem jött össze.”
„Tettünk egy jó ajánlatot, de végül nem sikerült megállapodnunk. Nem fogunk nagyobb ajánlatot tenni, csakhogy megszerezzük.”
olaszfoci.hu