Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Maxi López jól jön a Milannak

A Cagliarit fogadó Milannal is főleg az átigazolási idény utolsó napjaira koncentráltak a vezetők, a legfrissebb hírek szerint egy utolsó rohamra indulnak Manchesterbe Carlos Tévezért – dacára annak, hogy egy támadót már igazoltak Maxi López személyében.

„Fizikailag és technikailag is remek csatár, szóval jól jön a Milannak – érvelt López mellett új edzője,Massimiliano Allegri. – Jól játszottunk a Lazio elleni kupamérkőzésen a hét közben, de láttam néhány védelmi hibát is. Hétvégi ellenfelünk, a Cagliari kiválóan futballozó csapat, és mindig felszívja magát a nagyok elleni mérkőzésekre.”

A kiváló szakember igazán tudja, miről beszél, lévén maga is ült nemrégiben a szárdok kispadján. A Milan más szint, gondoljunk csak a sérültek listájára, amelyet Alexander Merkel, Kevin Prince-Boateng, Alberto Aquilani, Mathieu Flamini, Gennaro Gattuso, Alexandre Pato, Mario Yepes, Rodney Strasser és Antonio Cassano neve fémjelez.

„És csatlakozott hozzájuk Christian Abbiati és Dzsamel Meszbah is – kesergett Allegri. – Remélem, legalább ők felépülnek. Stephan El Shaarawy kiválóan teljesített mostanában, de pihennie kell. Meglehet, csak a kispadon kezd majd, de ő máris nagy értéke a Milannak.”



NSO.hu