Recent comments

Friss Hírek

Galliani: Ibra jobb lehet Van Bastennél

Adriano Galliani szerint Zlatan Ibrahimovic jobb focista lesz, mint anno Marco van Basten volt. A Milan alelnöke hozzátette, a holland különleges helyet foglal el a szívében.



Van Basten egy legenda, de Galliani úgy véli, Ibrahimovic többre viheti a Milanban. A holland 147 Serie A-meccsen 90 gólt szerzett mielőtt súlyos sérülése miatt fel kellett adnia további pályafutását.
"Zlatan egyszerűen remek. Marco a szívem csücske, de ha Zlatan így folytatja...- áradozott a sportvezető a svédről, aki ahhoz képest, hogy csak 2010-ben érkezett, valóságos hős lett Milánóban. Ibra első 45 bajnokiján 28 gólt lőtt, a Novara elleni legutóbbi összecsapáson kettőt is.
"Jobb vagyok, mint tavaly, kicsit úgy érzem, mintha én lennék a csapat vezére - nyilatkozta a hórihorgas csatár. - A Novara ellen is nagyot futballoztunk, ugyanígy kell tovább játszanunk, és akkor nem lesz baj."
Ibrahimovic azonban elismerte, van egy csapat, amely idén nagy kihívás a címvédő számára.
"A Juve ütős és eredményes - folytatta. - Nagyszerű küzdelem lesz, ebben biztos vagyok. És vannak még mások is, akiknek kell az aranyérem..."

sporthíradó.hu