Recent comments

Friss Hírek

Ghirardi: Nem érdeklődünk Toni iránt


Az Öreg Hölgy támadóját, Luca Tonit most a Dubaiba szerződéssel hozták szóba, miután a Parma ragaszkodik hozzá, hogy nem állnak kapcsolatban a Juventusszal az átigazolások kapcsán.
Mindkét klub vezetői gyűlést tartottak csütörtök este, miután a Juve általános igazgatója, Beppe Marotta kijelentette, hogy már megtárgyalták a 34 éves játékos ügyét. Ugyanakkor a Parma elnöke, Tommaso Ghirardi a Tutto Juvénak elmondta: sem a csatár, sem más játékosok miatt nincs kapcsolat a két klub között.
„Jelen pillanatban semmilyen üzleti tárgyalás nem zajlik a Juventusszal. Gyakran beszélünk a klub vezetőivel, de semmilyen átigazolási műveletről nincs szó.” – kommentálta Ghirardi.
A Juve, miután Amaurit eladták a Fiorentinának, a 2006-os világbajnok támadót is szeretné eladni a bérköltségek csökkentése miatt.
Toni még nem játszott ebben a szezonban, a szerződése 2012 júniusáig köti Torinóba. A legújabb hírek szerint a támadó iránt érdeklődik az UAE Pro-League-ben szereplő Al Nasr, melynek edzője a korábbi olasz hálóőr, Walter Zenga.
juventushungary.hu