Recent comments

Friss Hírek

SAMPDORIA: Elbukták a finálét

A spanyol bajnoki címvédő Atlético Madrid labdarúgócsapata nyerte meg a Carranza-kupát, miután a döntőben kétgólos győzelmet aratott az olasz Sampdoria ellen. 


A 60. alkalommal megrendezett tornán az Atlético kilencedik alkalommal diadalmaskodott, legutóbb ez 2003-ban sikerült a fővárosiaknak.

A 30. percben érett gólelőnnyé az Oblak – Gámez, Alderweireld, Giménez, Insua – Mario, C. Ramos, Saúl, Cebolla – Raúl Jiménez, Héctor kezdővel felálló madridiak mezőnyfölénye, akkor Saúl volt eredményes. 

A szünet után hiába tolta feljebb állásait az addig jobbára a saját térfelére korlátozott Samp, és járt közel, ha nem is az egyenlítéshez, de legalább a gólveszélyhez, az Atlético újabb gólt ért el: jobb oldali sarokrúgást követően a labda a szerencsétlenkedő olasz védők között José Giménez elé került, aki közelről nem hibázott. 

Bár hátravolt még húsz perc, már egyik fél sem strapálta magát, döntően a mezőnyben folyt a megtört lendületű és színtelen játék, több cserével, ami szintén nem dobta fel a hangulatot. 

CARRANZA-KUPA
DÖNTŐ
Atlético Madrid (spanyol)–Sampdoria (olasz) 2–0 (1–0)
Gólszerző: Saúl (30.), José Giménez (71.)


forrás: NSO