Recent comments

Friss Hírek

ROMA: Hosszabbított a görög védő

Torosidis 3 évvel meghosszabbította szerződését a Romával.


A 29 éves játékos az új szerződése értelmében 2017-ig kötelezte el magát a fővárosi csapathoz.

"Maradok a Románál, mert 3 évre hosszabbítottam. Azért maradok itt, mert a Roma nagy csapat, komoly célokkal és én szeretnék ezzel a csapattal nyerni valamit."- jelentette ki a görög játékos.

"A keretünk erős és mindenki remek játékos. Szeretnénk bajnokságot nyerni, persze ez nem lesz könnyű. Nagyon sok meccset fogunk játszani idén, ezért szerénynek és alázatosnak kell maradnunk, valamint készen kell állnunk az új szezonra."

"Minden szurkoló erős csapatot várt és szerintem most ez van nekünk. Nehéz meccsek várnak ránk, hiszen olyan vetélytársaink vannak, mint a Juventus, a Napoli és a Fiorentina. Meglátjuk majd."

A játékos elárulta, ha Rudi Garcia bármilyen poszton számít rá, akkor ő készen áll majd és az edző rendelkezésére állva várja a lehetőséget.

"Szeretnék a csapat segítségére lenni, én csak a Romában gondolkodom. Itt lesz a bajnokság és a Bajnokok Ligája is számos kemény meccsel és nekünk mindig rendelkezésre kell majd állnunk. A fő célunk a bajnoki cím és mindannyian azon vagyunk, hogy sikerüljön megnyerni." 


forrás: asroma.hu