Recent comments

Friss Hírek

CATANIA: Adrianót visszacsábítanák Olaszországban?

Az egykori Inter csatár újra Olaszországban futballozhat: a korábban a Serie A-ban megfordult Adriano nem zárta ki annak lehetőségét, hogy visszatérjen az olasz futballba. 

 

A 32 éves brazil csatár jelenleg szabadon igazolható, miután legutóbbi klubja, az Atlético Paranaense áprilisban felbontotta szerződését, így azóta klub nélkül van az egykoron a Fiorentinában és az Interben is megfordult csatár.

A Gazzetta dello Sport még márciusban számolt be arról, hogy Adriano egy milánói étteremben a Catania sportigazgatójával, Pablo Cosentinóval találkozott. A brazil támadó a most a Calcio2000 című lapnak nyilatkozott, amelyben elmondta, nem zárja ki a visszatérésének lehetőségét:

” Miért ne? Mindig is szimpatikus volt a klub, engem pedig csak az érdekel, hogy játszhassak valahol, osztálytól függetlenül.” – mondta el a szicíliai lehetőség kapcsán Adriano.


Bár korábban is láthattunk olyan fotókat Adrianóról, amelyek alapján erős súlyfelesleggel bír, ki tudja, lehet, hogy a másodosztályban erőssége lenne a Cataniának…

forrás: azzurri.co.hu