Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Megegyeztek Luisaóval?

A mercato még nem zárult le a Juvenus számára, s a klub sportigazgatója, Beppe Marotta elárulta, hogy még egy támadó és egy védő érkezése várható. 


Az olasz sajtó értesülései szerint a szóban forgó védőjátékos a Benfica brazil veteránja, Luisao lehet, akivel a Juventus már személyes megegyezésre jutott, így már csak a portugál klubbal kell közös nevezőre jutni ahhoz, hogy  ajátékos Torinóba költözhessen. 

A Juventus legfőbb jelöltje a görög válogatott Kosztasz Manolasz volt, azonban a világbajnokságon kiváló teljesítményt nyújtó védő vételára túl magasnak bizonyulhat, főként, hogy angol kérők is harcba szállhatnak kegyeiért.


Az átigazolási ügyekben mindig megbízható információkkal rendelkező Gianluca Di Marzio szerint a Juventus megegyezett a 33 esztendős brazil játékossal, aki boldogan elfogadta a torinóiak három évre szóló, évi 3 millió eurós bérezést biztosító szerződési ajánlatát.


Az ügy azonban még korántsem zárult le, mivel a Benfica 4 millió eurót kérhet Luisaóért, akit 2016 nyaráig köt szerződés Lisszabonba, míg a Juventus ingyen szeretné megszerezni a 2003 óta a portugálokat szolgáló védő játékjogát.

forrás: juventuz.blog.hu