Recent comments

Friss Hírek

EMPOLI: Erősített az újonc

6 év szünet után visszatér az első osztályba az Empoli, de a Serie B ezüstérmesének számára eddig nem volt túl eseménydús a nyári mercato, azonban a héten két játékossal is gazdagodott az Empoli kerete.


Mindkét játékost kölcsönbe szerezte meg Maurizo Sarri csapata: az egyik az uruguayi Diego Laxalt, aki az Inter tulajdonában van, az előző szezont pedig a Bolognában töltötte szintén kölcsönben. 

A 21 éves balszélső két gólt lőtt a tavalyi szezon alatt, mindkét találatát a Milan elleni 3-3-as meccs alkalmával szerezte, és a kezdeti bizalmat követően a szezon végére kiszorult a kezdőből, és a kispadon töltötte gyakorlatilag a szezon végét.

A másik érkező szintén uruguayi: az előző szezont a Fiorentinánál töltő Matias Vecino is az Empoliban szerepel majd a 2014-15-ös szezonban. 

A támadó középpályás honfitársához hasonlóan szintén két gólt szerzett, amiből egy, a Cagliari elleni gól pontot is ért csapatának. A szezon második felére beverekedte magát a firenzeiek kezdőjébe, azonban egy sajnálatos sérülést követően már nem lépett pályára az utolsó 6 fordulóban.

forrás: azzurri.co.hu