Recent comments

Friss Hírek

GUINNESS CUP: 2–0-ra megverte az Inter a Romát

Az olasz Serie A-ban szereplő Internazionale 2–0-ra legyőzte az AS Romát a tengerentúlon zajló Guinness Nemzetközi Bajnokok Kupáján.


A mérkőzés eleje jól indult a Roma számára, a 9. percben Juan Iturbe tüzelt, Samir Handanovic védett nagy bravúrral, nem sokkal később azonban cserélni kényszerültek a „farkasok”, Mehdi Benatia megsérült, helyére Leandro Castán állt be. 

A 34. percben Mauro Icardi próbálkozását hárította Lukasz Skorupski, de az Inter részéről Zdravko Kuzmanovicsot és az éppen a Romától szerződtetett Dodót kell kiemelni, ők voltak igazán aktívak. Utóbbi az első félidő rendes játékidejének lejárta után egy perccel Nemanja Vidics fejére varázsolta a labdát, a Manchester Unitedtól érkező szerb pedig nem hibázott, így a szünetre előnnyel mentek a kék-feketék. 

A második játékrész elképesztő jelenettel indult, Alessandro Florenzi beadása után Mattia Destro négy méterről, senkitől sem zavartatva a kapu mellé fejelt. Egy óra elteltével mindkét csapat cserélt néhányat, a 69. percben pedig eldőlni látszott a találkozó. Egy beadás utáni lecsorgó labdát Juto Nagatomo bombázott hat méterről a rövid felsőbe.

Újabb cseréket láthattunk még, gólt azonban már nem, az Inter győzelmével megtartotta esélyét a Nemzetközi Bajnokok Kupájának döntőbe jutására, ehhez azonban az kell, hogy a Manchester United–Real Madrid találkozót a királyiak nyerjék meg.

 FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
INTERNAZIONALE–AS ROMA 2–0 (1–0)
Gólszerző: Vidics (45+3.), Nagatomo (69.)


A torna végeredménye: 1. ???, 2. ???, 3. Inter, 4. Olympiakosz, 5. Man. City, 6. Roma, 7. Real Madrid, 8. Milan  

forrás: NSO