Recent comments

Friss Hírek

BLANC: Nem állunk Lavezzi útjába

A PSG edzője, Laurent Blanc legutóbb úgy nyilatkozott, hogy a pletykák szerint Juventus által megkörnyékezett Ezequiel Lavezzi szabadon távozhat a klubtól, amennyiben ez a szándéka.

 
Az argentin válogatott, aki a Napoli mezében öt éven át erősítette az olasz bajnokságot, mielőtt Franciaországba költözött volna, állítólag visszautasította a szerződéshosszabbítást a párizsi együttessel, és hírbe hozták a két meghatározó milánói együttessel is ezen a nyáron.

„Amennyiben valaki távozni kíván, mi nem fogunk útjukba állni.” - mondta Laurent Blanc a riportereknek. „Erős és tehetségekkel teli csapat áll rendelkezésemre.

Megszereztük azokat a játékosokat, akiket le kívántunk igazolni, és megerősödtünk azokon a pozíciókon, amelyeken erősítést terveztünk.
Ha a csapat változatlanul marad jelenlegi helyzetében, nagyon boldog lennék, azonban az átigazolási időszak továbbra is nyitva van, és bármi megtörténhet a lezárultáig.

Amennyiben egy játékos távozni kíván, nem fogunk útjába állni, és talán valaki mást is igazolni tudunk a helyettesítésére.” - így nem zárta ki Lavezzi átigazolásának lehetőségét a francia klub trénere.

forrás: juventuz.blog.hu