Recent comments

Friss Hírek

ZANETTI: Conte olyan, mint Mourinho

Az Inter argentin legendája szerint legfőképpen a Bianconeri jelenlegi trénerének, az olasz válogatott egykori játékosának, Antonio Conténak köszönhető a Juventus sorozatban három megnyert bajnoki címe.


Javier Zanetti egykori tréneréhez, José Mourinhóhoz hasonlította az Öreg Hölgy jelenlegi mesterét, Antonio Contét. Mourinho egy nagyon sikeres kétéves időszakot töltött el a Nerazzurri élén, többek között bajnoki címet és BL-t is nyerve.

A portugál tréner 2010-ben, a csúcson hagyta el az Intert, míg Antonio Conte egy évvel később vette át a Juventus irányítását.

Érkezése után a korábbi két hetedik hely után sorozatban három Scudettót ünnepelhetett a Juventus, és Zanettit Mourinhóra emlékezteti Conte.

“Nagyszerű dolgot vitt véghez a Juventus, elképesztően kiegyensúlyozottak” – mondta Zanetti az Öreg Hölgy dominanciájáról.

“Diego Simeonéhoz hasonlóan Antonio is vezér volt a pályán is, és képes volt átadni a személyiségét és a elszántságát a csapatának.”

“José páratlan, de Conténak is megvan a maga karaktere. A Juve sorozatban megnyert három Scudettója csak neki köszönhető.”

“Marcello Lippi Juventusában ott volt Zidane, valamint más sztárjátékosok is, míg ebben a csapatban több ilyen játékos van.”

forrás: Juventusfc.hu