Recent comments

Friss Hírek

VB 2014: Prandelli kihagyta Rossit a végső keretből

Kihirdette a brazíliai világbajnokságra utazó keretet az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Cesare Prandelli, aki meglepetésre kihagyta Giuseppe Rossit az együttesből.


A Fiorentina csatára több hónapot kihagyott tavasszal térdsérülés miatt, de a bajnokság utolsó fordulóiban már játszott, és erőssége volt csapatának. 

Szombaton kezdőként pályán volt az Írország elleni felkészülési mérkőzésen is, de úgy tűnik, nem győzte meg Cesare Prandellit, aki aggódott amiatt, hogy Rossi mennyire félti majd a lábát.

Az amerikai születésű támadó mellett a római Mattia Destrót tette még ki a keretből a szakember, aki így Mario Balotellit, a Dortmundba igazoló Ciro Immobilét, Alessio Cercit, Lorenzo Insignét és Antonio Cassanót viszi magával Brazíliába a csatárok közül. 

Szintén kimaradt - a lábtörést szenvedett Riccardo Montolivo mellett - Christian Maggio, Manuel Pasqual, Romulo és Andrea Ranocchia, bár utóbbi tartalékként elutazhat Dél-Amerikába.

Olaszország Angliával, Uruguayjal és Costa Ricával mérkőzik majd meg a világbajnokság D csoportjában.

Kapusok: 1 Buffon (Juventus), 13 Perin (Genoa), 12 Sirigu (Paris St. Germain);
Védők: 7 Abate (Milan), 15 Barzagli (Juventus), 19 Bonucci (Juventus), 3 Chiellini (Juventus), 4 Darmian (Torino), 2 De Sciglio (Milan), 20 Paletta (Parma);

Középpályások: 14 Aquilani (Fiorentina), 6 Candreva (Lazio), 16 De Rossi (Roma), 8 Marchisio (Juventus), 5 Thiago Motta (Paris St. Germain), 18 Parolo (Parma), 21 Pirlo (Juventus), 23 Verratti (Paris St. Germain);

Támadók: 9 Balotelli (Milan), 10 Cassano (Parma), 11 Cerci (Torino), 17 Immobile (Torino), 22 Insigne (Napoli).


forrás: hatharom.com