Recent comments

Friss Hírek

ROMA: Megszerezték az ifjú ausztrál tehetséget

Az ausztrál Perth Glory bejelentette, hogy megegyezett a Romával Danny Da Silva átigazolásával kapcsolatban.


A 17 éves játékos hatalmas tehetségnek számít hazájában és most a klub hivatalos közleményben jelentette be, hogy megegyeztek a Romával és a játékos az olasz csapathoz szerződik, azonban további 1 évet még Ausztráliában marad.

"A Perth Glory FC örömmel jelenti be, hogy megegyezett a Serie A-ban szereplő AS Romával, és a 2014-15-ös Hyundai A-League befejeztével az olasz csapathoz kerül a fiatal, tehetséges Danny Da Silva."- áll a hivatalos közleményben.

"Da Silva, aki a klub valaha volt legfiatalabb profi játékosa lett azzal, hogy 2013 februárban a Glory csapatával szerződést kötött, majd a következő hónapban, 15 évesen már bemutatkozott az első osztályban a Sydney elleni 2:1-re végződött találkozón.


Azóta további 13 alkalommal lépett pályára a Hyundai A-Leagueben és további meccseken képviselte Ausztráliát az U17-es és U20-as válogatottakban. A 2013-as U20-as világbajnokságon Kolumbia ellen gólt szerzett és a mérkőzés legjobb játékosának választották."

"Az egyezség aláírására számos részletekbe menő tárgyalássorozatot követően került sor, miután a Roma megegyezett a játékossal és a klubbal is." 


forrás: asroma.hu