Recent comments

Friss Hírek

PALLOTTA: A célunk az, hogy a Roma nemzetközivé váljon

A Roma amerikai elnöke szeretné elérni, hogy a klub szurkolói bázisa növekedjen és a csapat nemzetközileg is elismerté váljon.




"A célunk az, hogy a Roma nemzetközivé váljon."- kezdte Pallotta.

"Szeretnénk piacot Ázsiában, Dél-Amerikában, az Egyesült Államokban és szerte a világban. Jelenleg a Távol-Keleten és az ázsiai régióban nagyon kicsi a jelenlétünk, ott szeretnénk kezdeni."

"Két feladatnak kezdtünk neki most, az egyik a csapatépítés, a másik a szurkolók megszólítása, megkeresése. Ezekkel még nagyon sok a tennivalónk. Már vettünk fel televíziós és technikai pozícióba embereket, most egy közösségi média szakértőre lesz szükségünk. Nagyon sok tervünk és ötletünk van arra, hogy miként tudnánk növelni a szurkolói bázisunkat."

Pallotta röviden kitért arra is, hogy az olasz bajnokság csapatai sajnos az elmúlt években túlságosan önteltek voltak, ez is az egyik oka annak, hogy a Serie A elmaradt a többi vezető bajnoksághoz képest.

"Ha megnézik a többi bajnokságot Európában, a spanyoloknál van három élcsapat, a németeknél kettő, a franciáknál egy vagy kettő, az angoloknál meg hat. Olaszországban legalább 6 olyan csapat van, amelyik bárkivel képes felvenni a harcot."

"Néha egyes bajnokságok, vagy csapatok szeretnek a babérjaikon ülni és ez a helyzet az olasz csapatokkal is, akik úgy érzik, hogy nekik vannak bizonyos jogosultságaik. Ezt viszont egyszerűen nem tehetik meg."

"Mi mindannyian keményen dolgozunk, mert ezt kell tennünk minden nap. Nagy terveink vannak, de így kell működnünk minden nap. Most van ennek itt az ideje."


forrás: asroma.hu