Recent comments

Friss Hírek

NAPOLI: Higuaín a B-terv Barcelonában?

A Mundo Deportivo szerint ha a Barcelona nem tudja átigazolni Sergio Agüerót, egy másik argentin, Gonzalo Higuaín lehet a Manchester City csatárának alternatívája.


A Mundo Deportivo szerdán érdekes hírt közölt, e szerint ha a Barca nem jut dűlőre a Cityvel Agüeróval kapcsolatban, akkor a katalánok felveszik a kapcsolatot a Napolival Gonzalo Higuaín ügyében. 

Az angolokhoz képest a nápolyiak nyitottabbak lennének az üzletre, persze haszonnal szeretnék értékesíteni a szintén argentin csatárt. Higuaín egy éve távozott a Real Madridból, ahol szép sikereket ért el, 38 millió eurót fizetett érte Aurelio De Laurentiis, a délolaszok elnök-tulajdonosa. Ám még így is lényegesen olcsóbb lenne a Manchesterben légióskodó kollégájánál, mert a Citynél azzal érvelnek, hogy ha Gareth Bale 100 milliót ért a Realnak, Agüero sem kerülhet sokkal kevesebbe.

Higuaín ideális korban van, 26 éves (akárcsak Agüero), bizonyított már ezen a szinten és állítólag nyitott a barcelonai lehetőségre, ugyanis nagyon szeretné bebizonyítani a Realnak, hogy hiba volt őt elengedni.

A katalán gárda ezüstérmesként zárta a szezon Spanyolországban, rég nem látott gyenge szezont futott, a Bajnokok Ligájából kiesett már a negyeddöntőben az Atlético Madrid ellenében, a Király Kupa fináléjában a Real Madridtól kapott ki.


forrás: hatharom.com