Recent comments

Friss Hírek

MORATA: A Juventushoz akarok igazolni

A spanyol U21-es válogatottért folyó harcba a Juventuson kívül a Wolfsburg is benevezett, méghozzá nem is akárhogyan, 28 millió eurót ajánlott a Bundesligában játszó csapat a Real Madridnak a fiatal csatárért, azonban a játékos a hírek (pletykák?) szerint hallani se akar a Németországba költözésről, mivel Torinót szemelte ki úti cél gyanánt.


A Juventus már egy ideje nyomon követi Álvaro Morata helyzetét, és úgy tűnik, hogy a tegnapi nap folyamán a spanyol játékos a királyi klub egyik vezetőjének megerősítette, hogy a kérők közül a Juventust választotta.


Mindennek ellenére azonban a hírek szerint a Wolfsburg csapata kész felvenni a kesztyűt a Juventusszal szemben, és egy 28 millió eurós ajánlatot továbbított a nemrég tizedik Bajnokok Ligája győzelmét begyűjtő spanyol futballóriásnak.


A komoly átigazolási összegen kívül a biztos támogatói háttérrel rendelkező német klub busás összeggel próbálta meggyőzni a játékost is, bő tizenhét millió eurós szerződést kínálva a tehetséges spanyol támadónak.


Ennek ellenére, amennyiben hihetünk az újságoknak, Álvaro Morata már kinyilatkozta klubon belül, mik a céljai, és ezeknek egyértelműen részét képezi a Juventus.


„Megértem a helyzetet, azonban a Juventushoz akarok igazolni.” - mondta a Tuttosport értesülései szerint a játékos a José Ángel Sáncheznek, a Real Madrid vezérigazgatójának a minap.


A német klub által továbbított ajánlat jóval busásabb, mint amit a Juventus megengedhet magának, azonban a játékos határozott kívánsága könnyen meglehet, hogy a Juventus felé mozdította el a mérleg nyelvét.

forrás: juventuz.blog.hu