Recent comments

Friss Hírek

MILAN: Ki lesz Montolivo helyettese?

Milánóban megműtötték a Milan csapatkapitányát, Riccardo Montolivót.


A 2 órás műtét az orvosok szerint jól sikerült.


A milannews.it -nek nyilatkozott a műtétet végző professzor, aki szerint a kapitány 5 hónap múlva kezdheti az edzéseket. A legoptimálisabb esetben decemberben játszhat újra.

Montolivo kb. 6 hónapos sérülésével Andrea Poli, de inkább Bryan Cristante lesz a helyettes, azonban a vezetőség további erősítést tervez, írja a Milannews. 

A lap emlékeztet: Andrea Poli vészmegoldásként tud a védelem előtt játszatni, azonban a csapathoz közel álló portál a Primavera játékost tippeli, ugyanis Inzaghi az utánpótlás csapatban is ebben a szerepkörben játszatta az olasz-kanadait. Andrea Polira inkább a 3 fős középpálya jobb oldalán számít Pippo. A középpálya harmadik helyére Muntari és De Jong pályázik, míg Essien és Nocerino átadólistára került.

Nocerinóért állítólag van is kérő, mégpedig újra a Torino. A Bikák ismét megpróbálkoznának elcsábítani a középpályást, aki létszámfelettivé vált a Milannál. A La Stampa úgy tudja, hogy létrejöhet egy csere a válogatottba berobbant Darmian másik feléért és visszatéréséért.

A milannews.it összszedte azokat a játékosokat, akik Montolivo utódjai lehetnek: Bertolacci (Genoa),  Lodi (Catania), Baselli és Cigarini (Atalanta). Az olaszok a Genoa játékosát tippelik a legesélyesebbnek, ez nagy részben a két klub remek kapcsolatának tudható be. Baselli is opció lehet, azonban a bergamóiak játékmesteréért komoly milliókat kéne fizetni.

forrás: ac,milan.hu