Recent comments

Friss Hírek

MARCHISIO: Hallucinációim voltak az angolok ellen

Az angolok elleni mérkőzés után Claudio Marchisio arról számolt be, hogy hallucinációi voltak a melegtől, ám az olaszok így is legyőzték Manausban Roy Hodgson csapatát.


„Fontos feladatot valósítottunk meg a győzelemmel, különösen ilyen körülmények között, amikor a páratartalom miatt nagyon nehéz volt futballozni.” - nyilatkozta a mérkőzésen távoli lövésből gólt is szerző középpályás a Sky Sport Italia stábjának.

„Adott pillanatokban úgy éreztem, mintha hallucinálnék a hőségtől. Azonban ennek ellenére a csapat kidomborította nagyszerű jellemét, ellenálltunk a végső percekben, és megérdemelten győztünk egy jó angol válogatott ellen.”

A gólját követően a torinói herceg Gianluigi Buffonnal ünnepelt, átölelte örömében a csapatkapitányt,  aki kihagyni kényszerült a mérkőzést bokasérülés miatt. Szerencsére a sérülés nem tűnik komolynak, és Gigi várhatóan pár nap orvosi kezelést követően ismét játszhat.

„Sajnáltam, hogy megsérült, azonban kiváló csapatkapitányhoz méltón velünk ünnepelt. Nem hagyhatom szó nélkül Salvatore Sirigu játékát sem, a PSG kapusa nagyszerűen teljesített ma este.”

Az olasz válogatott a győzelemmel csoportelső Costa Ricával karöltve, az angol és uruguayi csapat egymás ellen lesz kénytelen pontot vagy pontokat szerezni, amennyiben tovább szeretnének jutni.

„Hogy bemenetelhetünk-e a döntőbe? Ezt nem tudom, hosszú az út még addig. A fontos számunkra az volt, hogy jól kezdjünk. Most pedig Costa Rica válogatottjára kell koncentrálnunk, akik Uruguay ellen már meglepetéssel szolgáltak.” - zárta az interjút céltudatosan Claudio Marchisio.

forrás: juventuz.blog.hu