Recent comments

Friss Hírek

MANSILLA: Carlitos jobb, mint akik bekerültek a keretbe

A Juve argentin csatárának felesége dühös, amiért Alejandro Sabella szövetségi kapitány úgy gondolja, hogy a beválogatott 23 játékos mind jobb az ő férjénél.



Carlos Tévez felesége,  Vanesa Mansilla a “teljesen igazságtalan” bélyegzővel illette a döntést, miszerint férjét kihagyták Argentína Világbajnokságra nevezett keretéből, és kihangsúlyozta, hogy Carlos jobb, mint Lionel Messi és Gonzalo Higuain.

A Juventus sztárja Alejandro Sabella kinevezése óta nem szerepelt a nemzeti csapatban, és a brazíliai tornán sem fog szerepelni.

Mansilla dühös támadást intézett az argentin csapat játékosai ellen, állítva, hogy Tévez mind a 23 játékosnál jobb, de ugyanakkor örül, hogy a férje együtt tud nyaralni a családdal.

“Teljesen igazságtalan, hogy nem hívták be” – nyilatkozta. “A nép játékosa nélkül képviselik azt. Mindenki tudja, hogy Carlitos jobb, mint az a 23, akik bekerültek a keretbe, és Brazíliában fognak játszani.”

“Viszont egy másik szemszögből nézve, mivel nem az Albicelestével van, nyaralni tud menni a gyermekeivel: Florentiával, Katievel, és Litoval, akik imádnak az apjukkal lenni. Most pedig Marbellába megyünk, ahol a barátaival fog golfozni a Fuerte Apache-i tornán, és a strandra is lemegyünk majd.”

forrás: Juventusfc.hu