Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Peluso-Romulo csere a láthatáron

A TuttoJuve értesülései szerint a Juventus készen áll arrra, hogy elcserélje a Torinóban kevés játéklehetőséghez jutó Federico Pelusót a Hellas Verona középpályására, Romulóra a nyári átigazolási szezon során.



A 27 esztendős játékos a Fiorentina csapatától kölcsönben érkezett Veronába, s kiváló szezont produkált, amelynek köszönhetően bekerült Cesare Prandelli tágabb, 30 fős keretébe a brazíliai világbajnokság előtt, s teljesítményével felkeltette a Juventus érdeklődését is.

A TuttoJuve szerint a Verona szívesen látná Pelusót, akinek az értékét mintegy 5 millió euróra taksálják, azonban ez az összeg túl magas lehet az első osztály újoncának.

A lehetséges üzlet részletei nem ismeretesek, azonban megoldást az jelentheti, ha a Hellas Verona cserébe Romulo szolgálatait ajánlja az Öreg Hölgynek, s az olasz sajtó becslése szerint a brazil születésű középpályás ára 8-9 millió euro körül mozog.

Romulo, aki a középpályán és a védelemben is bevethető, a befejeződött szezon során 32 bajnoki találkozón lépett pályára, s ezalatt 6 találatig és 8 gólpasszig jutott.

forrás: juventuz.blog.hu