Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Dupla fizuval csábítják a Real sztárját

A spanyol El Confidencial cikke szerint a Juventus tárgyalásokat kezdeményezett Ángel Di María átigazolásának ügyében.


A lap információi szerint Di María ügynöke, José Mendes a hétfői napon Torinóban tárgyalt a Juventus vezetőivel, akik busás szerződést ajánlanak az argentin szélsőnek. 

A hírek szerint a Juventusnál komolyan gondolják az argentin válogatottal a brazíliai vb-re készülő Di María megszerzését, hiszen Mendest azzal engedték útjára, hogy kezdje meg a tárgyalásokat a Real Madrid vezérkarával valamint ügyfelével is.

Az olasz bajnoknál megelégelték, hogy amíg a hazai porondon egyeduralkodónak számítanak, addig a nemzetközi porondon képtelen maradandót alkotni a csapat, ezért Antonio Conte csak azzal a kikötéssel hosszabbította meg szerződését, ha a vezetők mélyen a zsebükbe nyúlnak és jelentősen megerősítik a keretet.

Ennek a projektnek lenne az egyik szereplője Di María, akinek az olaszok öt évre és 30 millió euróról szóló szerződést kínálnak. Az argentin szélső jelenleg 3 millió eurót keres évente a királyi gárdánál, vagyis Torinóban pontosan a dupláját tehetné zsebre. 

Mivel Di Maríának 2018-ig érvényes szerződése van a madridiakkal, ezért a Juventusnak ki kell őt vásárolnia, ám a lap úgy tudja, akár 45 millió eurót is leszurkolnának a Real Madridnak.

forrás: hatharom.com