Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Berardi érkezhet, Osvaldo maradhat

A La Gazzetta dello Sport állítása szerint a szezont a Sassuolo csapatánál töltő Domenico Berardi nyáron csatlakozhat a Juventus keretéhez, s a télen Torinóba érkező Daniel Osvaldo is maradhat az Öreg Hölgy kötelékében.



A hírek sokáig arról szóltak, hogy az első osztály újoncánál nagyszerű teljesítményt nyújtó, mindössze 19 esztendős játékos, további tapasztalatszerzés céljából, a következő szezont is a Sassuolónál tölti, s a szintén a Juventus tulajdonában is álló Manolo Gabbiadini hoz majd vérfrissítést és fiatalos lendületet a zebramezes támadósorba, azonban a La Gazzetta dello Sport szerint a történet új fordulatot vett.

A hírek szerint a Juventus komolyan fontolgatja annak lehetőségét, hogy Torinóba rendeli az ifjú tehetséget a következő szezonra.

A fordulat egyik oka az lehet, hogy Berardi támadóként és szélsőként is bevethető, míg a kevésbé sokoldalú Simone Zaza, Richmond Boakye és Manolo Gabbiadini árcsökkentő szerepet tölthetnek majd be a játékospiaci tárgyalások során. 

Mindeközben az is elképzelhető, hogy a Southampton-tól kölcsönbe érkező, Torinóban csendes hat hónapot eltöltő Daniel Osvaldo a következő szezont is a Juventusnál kezdi meg.

Az olasz napilap szerint a Juventus igazgatója, Beppe Marotta tárgyalásokat folytat a Premier Leagueben szereplő klub vezetőivel, s szeretné újabb egy évvel megtoldani a játékos kölcsönszerződését.

forrás: juventuz.blog.hu