Recent comments

Friss Hírek

JUVENTUS: Az MU 100 millió fontért vinné a Pogba, Vidal duót

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus két játékosát is elveszítheti, angol lapértesülések szerint ugyanis Paul Pogbát és Arturo Vidalt is vinné a Manchester United – cirka 100 millió fontért cserébe…


A 21 éves francia válogatott középpályás számára nem lenne ismeretlen közeg az Old Trafford, hiszen 2009 és 2012 között a „vörös ördögök” alkalmazásában állt, mielőtt 2012 nyarán a torinóiak „elszipkázták” az együttestől. Pogbáért Louis van Gaal menedzsernek 60 millió fontot kellene leszurkolnia.

De nem ez lenne az egyetlen, Juventusszal kötött transzfer, a hírek szerint ugyanis Arturo Vidal is a manchesteriek kívánságlistáján szerepel – méghozzá elég előkelő pozícióban. Van Gaal már a Bayern Münchennél töltött időszaka alatt is meg szerette volna kaparintani az akkor még a Bayer Leverkusent erősítő chilei középpályást, de Vidal akkor Olaszországba szerződött végül.

Most angol sajtóhírek szerint mintegy 41 millió fontot kellene a nemzetközi kupaindulásról lemaradó Manchester Unitednek fizetnie a 27 esztendős Vidalért.


forrás: NSO