Recent comments

Friss Hírek

INTER: Ranocchia elutasította a Juve ajánlatát

Az Öreg Hölggyel többszörösen hírbe hozott Andrea Ranocchia elutasította a Juventust, s hamarosan új szerződést ír majd alá jelenlegi klubjával, az Interrel.


A védőjátékos, akinek korábban, a Barinál már volt alkalma együtt dolgozni a torinóiak mesterével, Antonio Contéval, a szezon első felében rendkívül visszafogott teljesítményt nyújtott, s ezzel tápot adott olyan pletykák születésének, amelyek egy januári klubváltásról és a Galatasaray érdeklődéséről szóltak. 

Ranocchia végül maradt Milánóban, s látványos formajavuláson ment keresztül, amelynek köszönhetően bekerült az olasz válogatott bővebb keretébe a brazíliai világbajnokság előtt.

A La Gazzetta dello Sport ma arról számol be, hogy az Inter védője, kinek jelenlegi szerződése jövő júniusban jár le, s akit Javier Zanetti visszavonulását követően, sokan a milánói csapat legfőbb jelöltjének látnak a csapatkapitányi tisztségre, elutasította a Juventus ajánlatát.


A hírek szerint a játékos képviselői hamarosan tárgyalóasztalhoz ülnek majd az Inter sportigazgatójával, Piero Ausilióval, hogy megállapodjanak egy négy évre szóló szerződés részleteit illetően, s a kontraktus a hónap végén, a játékos nyaralásának végeztével kerülhet majd aláírásra.

Ranocchia új szerződése, mely további három esztendővel nyújtja meg a jelenleg érvényes megállapodást, a várakozások szerint nem hoz majd radikális béremelést a jelenlegi, évi 2.2 millió eurót biztosító szerződéshez képest.

forrás: juventuz.blog.hu