Recent comments

Friss Hírek

DE JONG: Seedorfnak időre van szüksége

Továbbra is kérdéses, hogy a következő szezonban ki irányítja majd az AC Milan csapatát. 


Jelenleg még hivatalosan Clarence Seedorf a vezetőedző, de több hír is arra enged következtetni, hogy hamarosan Fillippo Inzaghi váltja egykori csapattársát a kispadon. A sok bizonytalanság közepette egy valami biztosnak túnik: Nigel de Jong Seedorf mellett tette le a voksát.
 
“Elbocsátják-e Seedorfot? Nem tudom, hogy mi zajlik a háttérben, de remélem hogy Seedorf marad. Mindannyian tudják, hogy milyen a foci Olaszországban.

Tiszta politika. Seedorf olyan játékosokkal végzett remek munkát, akik nem voltak önmaguk. Volt néhány jó teljesítmény az elmúlt négy hónapban, és vele jobban és támadóbban játszottunk.” – nyilatkozta a középpályás a holland ANP-nek.

“Sajnos egy ponttal lemaradtunk az Európa Ligáról. Seedorfnak most időre van szüksége és hogy tiszta lappal kezdjük a szezont. Egy új időszakot kell vele nyitnunk. 

Az Inter elleni gólomat neki ajánlottam? Igen, mert tudtam hogy nehéz helyzetben van, és támogatni akartam őt. 

A jövőm? Most 29 éves vagyok, és meg kell hoznom egy fontos döntést: maradok a Milanban, vagy távozok egy másik nagy klubhoz. A Milan egy top klub, de tudni szeretném hogy mik a tervek a következő szezonra. Ez egy teljesen normális dolog.”

De Jong szerződése 2015. június 30-án jár le a Milannal, így a piros-feketék idén nyáron adhatnák el jó pénzért a holland középpályást. 

De Jong azonban a csapat fontos tagja, a nemrég végetért borzalmas szezon talán legjobbja volt, és a hírek szerint a vezetők is ragaszkodnak hozzá.

forrás: acmilan.hu