Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Vucinic-Guarín csere?

A januári mercato egyik legszaftosabb átigazolásának lehetőségéről ír ma fél Olaszország.


Az elmúlt hetekben már többször is megszellőztetett Vucinic-Guarín csere lehetősége az Inter és a Juventus között ma újra felszínre került, de a források merően ellentmondanak egymásnak. 

A nagy nevű átigazolási szakember, Gianluca Di Marzio arról ír hivatalos honlapján, hogy a két játékos cseréjének ügyében még ma asztalhoz ül a Juve és az Inter, sikeres megbeszélések esetén akár már holnap megtörténhet a csere és a két orvosi ellenőrzés. A támadó és a középpályás piaci értéke nagyjából megegyezik, így a csere ebből a szempontból valóban reális lehetőség lehet.

Ugyanakkor nem kisebb személy, mint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli cáfolta ezeket a híreszteléseket: a Zebrák első embere szerint Vucinic és Guarín helycseréje nem több, mint egy nagy újságírói kitaláció. Ugyanakkor ismerve az ilyenkor szokásos mentalitást, könnyen elképzelhető, hogy az elnök csak ködösít, amíg nem válik hivatalossá a transzfer…

Ezek után mindenki döntse el maga, hogy mi igaz és mi nem az ebben a történetben, mindenesetre érdemes lesz különös figyelmet szentelni a két klubnak a következő órákban/napokban.

forrás: azzurri.co.hu