Recent comments

Friss Hírek

Garcia: Továbbra is győzni akarunk

Rudi Garcia szerint a Juventus elleni győztes kupameccs lélektanilag jól kell hasson a csapatra, hiszen bebizonyították, hogy a listavezető verhető.

 
"A Verona eddig nagyon jól szerepel a bajnokságban, különösen a hazai közönség előtt, ráadásul nagyon jó csatáraik vannak Luca Toni és Juan Iturbe személyében."- kezdte Garcia.

"A mi ambíciónk semmit nem változott, továbbra is győzni akarunk és a három pont megszerzése a cél. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, de ez elmondható a Verona szempontjából is."

"Ami a bajnokságot illeti, a sorsunk nem a mi kezünkben - vagy mondhatnám úgy is, hogy lábunkban - van, hiszen a Juventus nagyon sokkal vezet előttünk, de nyernünk kell Veronában, majd folytatni a sorozatot és bízni abban, hogy ők is hullajtanak el majd pontokat."

"A torinói meccset figyelembe véve fontos volt, hogy a keddi mérkőzést megnyerjük. Nagy előny az, amikor hazai pályán játszhat egy csapat, ezt láthattuk kedden is a saját szurkolóinkkal. Nincs különösen szükség arra, hogy megnyugodjunk, most már egyre jobban tisztában vagyunk azzal, hogy erősek vagyunk, mert a Juventus alig kapott ki eddig. Ez lélektanilag nagyon sokat segített, hiszen bebizonyította, hogy a Juventus verhető."

"Hogy a Roma játssza-e a legszebb focit? Én nem akarok öntelten ilyeneket kijelenteni. A Roma azt játssza, amit én akarok látni, azzal a lelkesedéssel és erős bátorsággal, amivel sosem adja fel a csapat és ezzel a hozzáállással kell játszanunk a szezon végéig."

Miralem Pjanic kisebb sérülést szenvedett kedden a Juventus ellen, majd a hét második felében a klub kijelentette, a bosnyák játékos nem eladó.

"Tetszett a klub válasza, ami elég egyértelmű volt. Miralem nem eladó, nem folynak ezzel kapcsolatos tárgyalások és ennyi. Nainggolan érkezése nem jelenti Pjanic távozását. A remek játékosok örömmel fogadják az újakat a csapatban, hiszen ez azt jelenti, hogy a csapat még jobb lesz."

Michel Bastos a héten érkezett kölcsönbe a Romához, azonban még nem tagja a Verona elleni keretnek, ahogy a még mindig sérült és a héten kisebb műtéten átesett Balzaretti sem.

"Azért igazoltuk le Bastost, mert a bal oldalon mindenhol bevethető, ahogy a Lilleben is ilyen volt. Más védő igazolása nem sürgős."

A Verona elleni keret: 


Benatia, Castan, De Rossi, De Sanctis, Destro, Dodo, Florenzi, Gervinho, Jedvaj, Ljajic, Lobont, Maicon, Marquinho, Mazzitelli, Nainggolan, Pjanic, Ricci, Romagnoli, Skorupski, Strootman, Taddei, Torosidis, Totti 

forrás: asroma.hu