Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Osvaldo érkezik, Vucinic marad

A Sky Sport Italia úgy tudja, Dani Osvaldo gyakorlatilag a Juventus játékosának tekinthető, miután a Southampton elfogadta a torinóiak ajánlatát.


Az olasz televíziós csatorna szerint a Southampton belement Osvaldo kölcsönadásába, akiért az Öreg Hölgy 400.000 eurót fizet, emellett opciós vételi joga is lesz az olasz bajnoknak a szezon végén. A támadó kivásárlási ára 20 millió euró lesz.

A megállapodásban teljesítménybónuszok is helyet kaptak, így az angol egylet még több bevételre számíthat, amennyiben az egykori Roma játékos jól teljesít új állomáshelyén.

A Juventus általános igazgatója, Giuseppe Marotta korábban így nyilatkozott Osvaldo esetleges érkezéséről:

„Az átigazolási időszakban a Juventusnak nincs szüksége foltozásra és ezt büszkén állítom. Minden lehetőséget megvizsgálunk és Osvaldo természetesen mindenki számára lehetőség. Olasz játékos, aki ott lesz a világbajnokságon, érdeklődve figyeljük tehát a helyzetét, de eddig még nem történt konkrétum.”

A klubvezetőt Mirko Vucinic helyzetéről is faggatták:

 „Vucinic az Interrel állt sokáig kapcsolatban, elfogadta az ajánlatukat, de most neki kell döntenie a jövőjéről. Tiszteljük őt, és rengeteg lehetőség áll előtte, jövője a saját kezében van. Öt csatárunk van, de már csak másfél napunk van hátra a piac bezárásáig, így óráról órára mérjük fel a helyzetet.”

Marotta Paul Pogbáról is beszélt, akit a Paris Saint-Germain szeretne mindenáron leigazolni.

„Találkoztunk az ügynökeivel új szerződése megvitatása végett, de ez nem lesz gond. Szerződés köti hozzánk és a játékos tudja, hogy a Juventusban minden adott a további fejlődéshez.”

Update: A Tuttosport szerint Osvaldo ma este Milánóba repült aláírni szerződését új klubjával. A torinói lap szerint a támadó, akinek kivásárlási ára az idény végén 20 millió euró lesz, ingyen érkezik kölcsönbe, a Southampton csupán teljesítménybónuszokban (pályára lépések száma és lőtt gólok száma) fog részesülni a tavaszi szezon végén. 

A játékos holnap utazik Torinóba, ahol átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon.

forrás: juventushungary.hu