Recent comments

Friss Hírek

Llorente: Osvaldo kiváló csatár

A hírek szerint Pablo Daniel Osvaldo a mai nap folyamán Torinóba érkezik, hogy átessen az átigazolás előtti orvosi vizsgálaton, mielőtt hivatalossá válna a csatár féléves kölcsönvétele a Southampton csapatától.


Az olasz válogatottól tulajdonképpen búcsút mondott az angol együttes, miután az argentin gyökerekkel rendelkező játékos az egyik edzésen csapattársára támadt és tettlegesen bántalmazta.

Pablo Daniel Osvaldo valószínűleg a szezon végéig csatlakozik a Juventus csapatához, a nyáron pedig a Juventus opciós vételi joga lesz a csatár játékjogára.

A Juventus jelenlegi kezdő csatárpárosa, Carlos Tévez és Fernando Llorente nagyszerű formát mutatott idén, és nem zárható ki, hogy végül Mirko Vucinic és Fabio Quagliarella is Torinóban ragad, így Sebastian Giovincóval és a téli érkezővel együtt az olasz bajnoknál már hat csatárnak kell majd megverekedni a kezdőcsapatbeli helyekért.

Mindennek ellenére Fernando Llorente nem aggódik, pozitívan áll a versenyhelyzethez, és nyilatkozatában az argentin csatár érdemeit méltatta.

„Játszottam ellene La Liga mérkőzésen, és nagyszerű játékosnak tartom” - mondta Fernando Llorente a Tuttosport munkatársának.

„Akkor az Espanyol játékosa volt, és jó benyomást keltett bennem, kiváló csatárról beszélünk. A versenyhelyzetet nem utasítom el, mivel ez csak a fejlődésemet szolgálja.

A Juventusnál senkinek sincs garantált helye a kezdőcsapatban, hétről hétre újból meg kell győzni Antonio Contét arról, hogy megérdemeljük a játéklehetőséget.”

Habár Fernando Llorente szívesen látja Pablo Daniel Osvaldót, a Juventus szurkolói korántsem ennyire bizakodóak az átigazolást illetően.

A Tuttosport weboldalán rendezett szavazáson, amelynek kérdése, hogy vajon Osvaldo a megfelelő ember-e a Juventus számára, a válaszadók 63,6 százaléka gondolta úgy, hogy a torinóiak hibát követnek el a csatár leigazolásával.

forrás: juventuz.blog.hu